2011. augusztus 6., szombat

Tom Jones Furuvikban koncertezett


A heten szinte vegig nyonyoru ido volt, meg is ragadtuk a lehetoseget, hogy megnezzuk Furuviket, amit mar egyebkent regota terveztuk meglatogatni. Furuvik kb. 150 km-re fekszik Hudiksvalltol, ugyebar ez Svedorszagban nem tavolsag. Erdemes meglatogatni a honlapjat: www. Furuvik.se, nagyon profin megszerkesztett oldalt talal itt az ember.
Szoval az egyik csendesebb ugyeletem utan beultunk az autoba, es meghoditottuk Furuviket. Egy hatalmas elmenyparkot kepzeljetek el, harom nagyobb reszre bontva. Van egy allatkerti resz, ahol foleg majomfeleket lathattunk, illetve van egy tropikarium  is pokokkal, kigyokkal, stb.





Aztan van egy szabadstrand is harom medencevel. Az egyikben igazi jatszoresszel gyermekeknek. De nem Kincsonek: neki nem tetszik, mert az arca vizes lesz tole. Hat igen, elofordulhat ilyen egy strandon. :)



Viszont annal jobban tetszett neki a harmadik resz: a vidampark. Ott vegre ki tudta tombolni magat: minden letezo forgo, hanytato, gyomormegterhelo attrakciot kiprobalt, meg a turbo hullamvasutat is, amitol pedig igencsak feltem ez elejen. Pedig nem kellett: Kincsivel haromszor egymas utan lecsusztunk, annyira tetszett neki.







Este pedig Tom Jones volt a park sztarvendege! Raadasul ingyen, vagyis a park belepo araert. Hihetetlen, mennyire energikus meg most is, 71! evesen. Jot kuncogtunk, amikor meselte, hogy 1964-ben  kezdte a palyajat Las Vegasban, ahol baratjaval: Elvis Presley-vel sokat lepett fel egyutt kezdetben. Jo volt latni, ahogy a sok osszegyult – egyebkent gatlasos – sved tancol a sex bomb-ra.









Igazan jo volt ez a nap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése