2010. január 31., vasárnap

Az igazi tél!

Szóval úgy gondoljátok, hogy otthon tombol a tél? Akkor megnyugtatlak titeket, ami otthon leesik egy nap alatt, az itt leesett /leeshet/ egy óra alatt! Ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy minden második tél szokott kemény lenni, a tavalyi "havas" szezon után most talán még több fehér gyönyörben van részünk! Nem tudom mennyire adják vissza a képek, de úgy képzeljétek el, hogy az utak, járdák mellett simán ember magasságú hókumező van.
Nagyon nem zavar egyébként minket, profin állnak itt hozzá a hóeltakarításhoz. Ha elkezd esni a hó, akkor kotrógépek tömkelege lepi el az utat, és rendületlenül takarítanak. Nincs olyan, hogy csak egy lerobbant gépet látsz naponta egyszer, és az is áll, mert kilopták a benzint :), hanem ezt tényleg profin oldják meg! Mondjuk, ezt illő is, hiszen nem minden 10 évben látnak havat!
A nagy előnye meg a hónak a síelés. Ma is kitaláltam, hogy kinézek a pályára, és 20 percen belül már síeltem is. Nem is beszélve a kivilágított sífutópályákról, amiből vagy 4-5 van a városban. De ahhoz vennem kellene egy másik szettett. Majd meglátjuk!

Egy kisebb hókupac:

Az ablakunk még éppen látszik:


Hopp, a bicikli!


Valahol ott van a kocsink is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése